+31 (0) 6 51716936 honden@scholer.nl

Over Hondenscholer

Centraal in de omgang met honden staan aandacht, huiselijkheid en de relatie tussen de honden. Dit doen wij door middel van een hondvriendelijke aanpak waarin wij op een rustige, duidelijke en consequente manier met de honden omgaan. Een belangrijk aandachtspunt in deze aanpak is om je hond te belonen voor gewenst gedrag. Het vertonen van dit gedrag levert hem dus iets op en je zult merken dat een hond gedrag waarvoor hij beloond wordt zal herhalen en dat hij op deze manier sneller leert. Ongewenst gedrag proberen we te voorkomen of te begrenzen waardoor je hond hier geen succes (meer) mee heeft en we zonder fysieke correcties gedrag kunnen bijsturen.

Alexandra

Sinds mijn vroege jeugd hebben honden  een bijzonder plekje in mijn leven. Je kunt zeggen dat de passie voor honden een rode draad is die door mijn leven heen loopt. Met het realiseren van een opvang voor honden bereik ik duidelijk “next-level”. Ik ben trots dat ik mijn passie zover heb kunnen brengen.

Ik ben gediplomeerd hondeninstructeur en heb voor drie trainingsinsituten gewerkt in Zuid-Nederland. Ook de opleiding tot Kynologisch Gedragstherapeut bij de Martin Gaus Academy heb ik gevolgd. Daarnaast blijf ik me scholen. Deze achtergrond garandeert een solide basis voor het managen van de opvang en school.

Mark

 Als ‘de partner van’ ondersteun ik Alexandra in haar activiteiten in de opvang. Naast heerlijke lange wandelingen met de honden verzorg ik de administratie en houd ik de (digitale) communicatie actueel.

Workshops & training

Momenteel op aanvraag

Opvang@Scholer

Schootsenhoek 19

5114 AC Castelre

Contact

honden@scholer.nl

+31(0)6 5171 6936