+31 (0) 6 51716936 honden@scholer.nl

OPVANG BIJ SCHOLER

Jouw trouwe viervoeter laat je voor geen goud achter, maar soms kán het gewoon niet anders. Die ene afspraak is onmogelijk te verzetten of op je vakantieplek is echt geen ruimte voor je hond. Ook bij ziekte, verhuizing, kinderfeestjes en rond oud en nieuw is het soms lastig om je hond thuis bij het gezin te hebben. Op die momenten heb je niets liever dan een opvang waar je zeker weet dat je hond zich thuis voelt.

DE OPVANG

Op momenten dat het nodig is heb je niets liever dan een opvang waar je zeker weet dat je hond zich thuis voelt. De hond kan hier lekker rondbanjeren in de tuin, ontspannen in de zon of schaduw, een plons nemen in de zwemvijver, krijgt wandelingen in het bos en natuurlijk veel menselijke aandacht.

Als baasje wil je tussentijds ook zien hoe het gaat met je metgezel; we sturen dagelijks updates via whatsapp en andere media, net waar je behoefte ligt.

Dag- en vakantieopvang HondenScholer biedt dit allemaal! HondenScholer is een hondenopvang voor maximaal 8 honden in het buitengebied van Baarle-Nassau, tegen de Castelreesche heide aan. We onderscheiden ons door het bieden van een plek waar de hond echt zichzelf kan zijn op een plek waar iedere hond zich thuis voelt. Dat doen we tegen vaste tarieven zonder verrassingen.

INTRODUCTIE

In principe is iedere hond welkom, maar we nemen wel uitgebreid de tijd om kennis te maken zodat we zo min mogelijk verrassingen krijgen. HondenScholer neemt je hond op in het huishouden en is daarmee anders dan een “kennelopvang”. Daarom laten we je hond alvast snuffelen op het terrein en maakt ie mogelijk kennis met aanwezige gasthonden. Meestal levert dit geen problemen op, maar een gezonde basis moet aanwezig zijn om jouw hond echt maximaal te kunnen vertroetelen.

TARIEVEN

We hanteren het vaste tarief van € 25,00 per dag voor de eerste hond. Voor de tweede (derde, vierde uit hetzelfde gezin) hond betaal je € 20,- (allen inclusief BTW).

Rekenvoorbeeld: Je brengt twee honden op 10 juli en komt de honden 13 juli ophalen. In totaal bedragen de kosten dan 4 dagen á € 45,- = € 180,-

Het kan zijn dat er gedurende het verblijf onvoorziene kosten zijn. Voor zover dat externe kosten zijn, berekenen we die zonder winstoogmerk door aan de klant. Denk hierbij aan kosten dierenarts of het sneuvelen van een hondenspeeltje. Natuurlijk doen we dat altijd in overleg met het baasje, m.u.v. acute gezondheidsklachten waarvoor interventie van dierenarts noodzakelijk is.

Betaling kan contant of per overboeking bij het brengen van je hond.

ZELF MEENEMEN

De hond is vertrouwd met een eigen merk voedsel en kan moeite hebben in de overstap naar een andere variant. Om die reden neemt de eigenaar zelf (genoeg) voer mee voor het complete verblijf. De hondenbak hoef je niet mee te nemen.

Benches zijn er genoeg binnen de opvang, maar een kleed/kussen waar de hond dagelijks op ligt breng je mee. Deze dingen helpen je hond om zich snel thuis te voelen.

ZORG EN ADMINISTRATIE

Een Europees Hondenpaspoort en geldige inentingen zijn verplicht bij opvang. Verder is het belangrijk om overdracht van ziekten te voorkomen. Mindere eetlust of problemen met ontlasting kunnen signalen zijn van een hond die een besmettelijke aandoening heeft (virus, bacterie). Helaas kunnen we dan samen besluiten dat opvang even niet kan. Er gelden geen beperkingen voor aandoeningen waarvoor een dieet of andere omgangsvormen nodig zijn.

Bij reizen naar de Nederlandse opvang passeer je waarschijnlijk de Belgische grens. Hier is het verplicht voor zowel hond als baas een geldig paspoort te kunnen overleggen met de benodigde entingen.

Workshops & Training

Momenteel op aanvraag

Opvang@Scholer

Schootsenhoek 19

5114 AC Castelre

Contact

Mail ons

+31(0)6 51716936