+31 (0) 6 51716936 honden@scholer.nl

ONZE VRIENDEN

CORRIE EN TON

Indy hebben we al een paar keer aan de goede zorgen van HondenScholer toevertrouwd. Alexandra heeft haar heel goed begeleid, ondanks Indy’s angsten voor geluiden en andere honden. De honden hebben de ruimte om te spelen en ze maken lange wandelingen in het bos. Ook de huiselijke sfeer is prettig. Indy staat dan ook niet te springen om naar huis te gaan na de logeerpartij. Voor ons is het een hele geruststelling dat ze het zo goed naar haar zin heeft. Het is een mooie locatie met heel veel aandacht voor de honden. Voor ons het juiste adres!

ROB EN FLOOR

Wij zijn in contact gekomen met Alexandra vanwege gedragsproblemen van onze oudste hond Sam. Ze heeft ons hier heel goed in begeleid en ervoor gezorgd dat wij (en ook zij) een perfecte band met Sam hebben. Als wij op vakantie gaan of een paar dagen weg zijn, brengen wij onze twee golden retrievers altijd naar haar. Ze krijgen daar net zoveel persoonlijke aandacht als thuis.

ILONKA EN TIM

Alexandra leerde ons hoe we  onze lieve, eigenwijze Smous ‘Dutch’  liefdevol kunnen begrenzen. We leerden kijken naar zijn gedrag en begrijpen waar het voor staat, zodat we daar op een juiste manier mee om kunnen gaan. 

ESTHER

Mijn honden zijn mijn alles en zij vertellen mij hoe ze het vinden. De honden piepen enthousiast achterin de auto als ik de parkeerplaats bij HondenScholer op rij. Wild kwispelend begroeten ze Alexandra en Mark. Bonk begeeft zich direct richting de prachtige zwemvijver. Een extraatje waar zowel Bonk als Zusje altijd erg van genieten. Vol vertrouwen draag ik hier mijn honden over. Een heel fijn adres, met hele fijne mensen.

RENATE EN WARDEN

We hebben superfijne individuele lessen gevolgd. Alexandra is zeer ervaren en deskundig, met oog voor hond en baas. Met enthousiasme én liefde voor haar vak heeft zij ons in korte tijd wegwijs weten te maken in een voor ons onbekende wereld. 

Onze hond Pleun is in een waar vakantieparadijs gekomen. Ze heeft genoten van het huiselijke, haar viervoetige speelkameraden, de heerlijke zwemvijver en alle andere extra’s die dit luxe vakantieoord biedt. Hierdoor konden wij met een gerust hart op vakantie.

FEMKE

Leuke en leerzame traininngen. Kleine groepen, waardoor er veel persoonlijke aandacht is. De training wordt op een vriendelijke en positieve manier gegeven. Alexandra heeft veel kennis, aandacht en liefde over en voor honden en dat straalt ze uit!

Workshops & Training

Momenteel op aanvraag

Opvang@Scholer

Schootsenhoek 19

5114 AC Castelre

Contact

Mail ons

+31(0)6 51716936