+31 (0) 6 51716936 honden@scholer.nl

Sfeerimpressies

De Hangout

Honden komen heerlijk tot rust op het terras, in de schaduw van bomen of met de pootjes in het water. Op de achtergrond kwaken kikkers, een zwerm zwaluwen kijkt of er nog insecten binnen bereik zijn. Op de weide staan koeien geduldig te grazen. 

 De Hangout garandeert ontspanning voor iedere hond.

Inspanning

Een spelende hond is een tevreden hond! HondenScholer beschikt over een riante speelweide waar je vrolijke viervoeter naar hartelust kan ravotten met nieuwe vriendjes.

Natuurlijk worden honden eerst met elkaar gematcht en is er professionele begeleiding aanwezig bij de avonturen. Tijdens de warme zomerperiode houdt HondenScholer rekening met de temperaturen.

Rust

Hondenscholer ligt aan een doodlopende weg tegen het bos. Naast grazige weiden zorgt de aanwezigheid van veel natuur voor een ongeevenaard stukje rust in het verder zo drukke Noord-Brabant.

Het natuurgebied Castelreesche Heide staat garant voor lange wandelingen door bos, langs heide en de natuurlijke loop van ‘het Merkske’. Honden profiteren dagelijks van deze weelde.

Op meer dan 600 meter afstand ligt de Hoogstratensebaan, de verbindingsweg tussen Hoogstraten en Baarle-Nassau. 

Zwemmen

Water. De ene hond is er niet weg te krijgen, de andere vindt een paar natte tenen precies genoeg om lekker wat af te koelen.

De zwemvijver van HondenScholer is 15×5 meter en biedt voor alle honden ontspanning en vertier. Een ondiep gedeelte voor lichte verkoeling, maar ook 10 meter op zwemdiepte voor het betere apporteerwerk of therapie voor stramme botten en gewrichten.

Workshops & training

Momenteel op aanvraag

Opvang@Scholer

Schootsenhoek 19

5114 AC Castelre

Contact

honden@scholer.nl

+31(0)6 5171 6936